​Renovering

​Overlund Tømrer- & Snedkerforretning har i tidens løb varetaget en bred vifte af forskellige renoveringsopgaver – både store såvel som små.

Hos os kan du blandt andet få hjælp til renovering af:​

  • Tag
  • Døre og vinduer
  • Gulve
  • Lofter
  • Terrasser
  • Altaner
  • Køkken
  • Bad

– Og meget andet!

Renovering kan være en god forretning

Mange danske boligejere kan økonomisk set få meget ud af at få renoveret deres bolig.

Eksempelvis har mange boligejere tag, som er lavet på en utidssvarende måde, hvilket kan medføre, at boligejeren har en urimelig høj varmeregning. Et problem som dette kan man komme til livs med en tagrenovering fra Overlund Tømrer & Snedkerforretning. Det samme vil gøre sig gældende med ældre døre og vinduer, som også kan være økonomisk fordelagtigt at udskifte, da dette kan medføre en reduceret udgift til varme måned efter måned i mange år frem.

Ring og hør mere

Er du interesseret i at høre mere om muligheden for at få renoveret din bolig, er du altid meget velkommen til at kontakte os telefonisk på 30 61 83 84.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ved at skifte de gamle døre og vinduer ud vil man i mange tilfælde kunne spare tusindvis af kroner på sin varmeregning hvert år, og det kan dermed være en formidabel investering.

Udover at du kan spare penge på din varmeregning, vil en udskiftning af vinduer desuden også være med til at højne boligens værdi.

​Med os ved din side vil du være sikker på at få en økonomisk fornuftig løsning, som sikrer, at du ikke smider penge ud ad vinduet.

Kontakt os og få et tilbud på udskiftning af vinduer og døre

Er du interesseret i at høre mere, er du altid velkommen til at ringe os op på 30 61 83 84 og få en uforpligtende dialog. Vi giver dig gerne et godt tilbud og besvarer dine spørgsmål fx vedr. priser. 

Du kan desuden skrive til os på e-mail lars@overlund-byg.dk eller henvende dig gennem kontaktformularen på vores hjemmeside.

Besøg os på​

Facebook​

Firma

Overlund Tømrer- & Snedkerforretning Aps

​​CVR: 21793280

Kontakt

​Vi er medlem af: