​Døre og vinduer

​Skal du have monteret nye døre eller vinduer, står vi hos Overlund Tømrer & Snedkerforretning klar til at give dig en hjælpende hånd med opgaven. Vi har igennem mange år hjulpet en lang række mennesker med udskiftning af døre og vinduer og er derfor et godt kort at have på hånden for dig, der står og gerne vil have udskiftet dine gamle vinduer og døre med et nyere og mere moderne alternativ.

God kvalitet og professionel rådgivning

Hos Overlund Tømrer & Snedkerforretning kan du til enhver tid forvente god kvalitet, da vi udelukkende anvender gode kvalitetsmaterialer til vores arbejde. Vi sætter en stor ære i at lave et godt og solidt håndværk for dig, og derfor rådgiver vi dig naturligvis også gerne omkring valg af løsning, så du er sikker på at få det bedste resultat.

Udskiftning af døre og vinduer kan være en god investering

Før i tiden lagde man ikke særlig meget vægt på byggematerialernes isolerende egenskaber, og det gør, at rigtig mange boligejere kan få meget ud af at skifte deres gamle vinduer og døre ud med en ny og mere moderniseret løsning. Ved at skifte de gamle døre og vinduer ud vil man i mange tilfælde kunne spare tusindvis af kroner på sin varmeregning hvert år, og det kan dermed være en formidabel investering. Udover du kan spare penge på din varmeregning, vil en udskiftning af både vinduer og døre desuden også være med til at højne boligens værdi.

Med Overlund Tømrer & Snedkerforretning ApS ved din side vil du være sikker på at få en økonomisk fornuftig løsning, som sikrer, at du ikke smider penge ud af vinduet.

Er du interesseret i at høre mere, er du altid meget velkommen til at ringe os op på 30 61 83 84 og få en uforpligtende dialog.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg os på​

Facebook​

Firma

Overlund Tømrer- & Snedkerforretning Aps

​​CVR: 21793280

Kontakt

​Vi er medlem af:

OVERLUND TØMRER- & SNEDKERFORRETNING ApS

Hyrdebakken 182 

8800 Viborg