​Udskiftning af vinduer og døre

​Skal du have monteret nye vinduer og døre, står vi hos Overlund Tømrer & Snedkerforretning klar til at give dig en hjælpende hånd med opgaven. 

Vi har gennem mange år hjulpet med udskiftning af vinduer og er derfor et godt kort at have på hånden for dig, der står og gerne vil have udskiftet dine gamle vinduer og døre med et nyere og mere moderne alternativ. Vi servicerer kunder fra det meste af Midtjylland, fx Viborg, Silkeborg og Bjerringbro.

Nye vinduer i god kvalitet og professionel rådgivning

Hos Overlund Tømrer & Snedkerforretning kan du til enhver tid forvente god kvalitet, da vi udelukkende anvender anerkendte kvalitetsmaterialer i vores arbejde. Vi sætter en stor ære i at lave et godt og solidt håndværk for dig, og derfor rådgiver vi dig naturligvis også gerne omkring valg af løsning, så du er sikker på at få det bedste resultat.

Vi klarer både leveringen og montering af vinduer og døre, og tager gerne en snak med dig først om de bedste og mest energibesparende løsninger.

Udskiftning af døre og vinduer - en god investering

Før i tiden lagde man ikke særlig meget vægt på byggematerialernes isolerende egenskaber, og det gør, at rigtig mange boligejere kan få meget ud af at skifte deres gamle ruder ud med nye og moderne løsninger.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster renovering af hus?

Er du interesseret i at høre mere om priser eller muligheder, når det kommer til renovering af hus? Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud til en god og billig pris.

Du velkommen til at kontakte os på telefon 30 61 83 84 eller via e-mail lars@overlund-byg.dk

Alternativt kan du henvende dig gennem kontaktformularen ovenfor. 

Vi ser frem til at hjælpe dig med din renovering.

Besøg os på​

Facebook​

Firma

Overlund Tømrer- & Snedkerforretning Aps

​​CVR: 21793280

Kontakt