Energiforbedringer​

Du kan hos os få hjælp til at energiforbedre din bolig. Du kan spare tusindvis af kroner hvert eneste år ved at lave energiforbedringer af boligen. Der vil med andre ord være mange penge at hente både på den korte og den lange bane.

Indenfor energiforbedringer kan vi blandt andet hjælpe dig med:

  • Isolering
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Nyt gulv
  • Nyt tag

Vi yder desuden gerne rådgivning omkring dit valg af løsning, så du er sikker på at få den helt rette løsning til netop dit behov.

​​

Energiforbedringer er en god investering

Pengene til energiforbedring kan være givet rigtig godt ud. Eksempelvis er der som oftest mulighed for at spare tusindvis af kroner på varmeregningen hvert år, hvis de rette energiforbedringer laves.

Det er desuden muligt at få tilskud fra sit energiselskab til at energioptimere sin bolig, hvilket er med til at gøre det endnu mere attraktivt for dig som boligejer.

Endvidere vil forbedringer såsom isolering, nye vinduer samt nyt gulv være medvirkende til at højne værdien af boligen.

Vi løser både store såvel som små opgaver indenfor energioptimering både for privatpersoner, virksomheder, institutioner og foreninger og rådgiver naturligvis gerne omkring valg af løsning og materialer, så du er sikker på at få det bedste resultat.

Ring til os nu på telefon 30 61 83 84 og lad os få en uforpligtende snak.​

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ved at skifte de gamle døre og vinduer ud vil man i mange tilfælde kunne spare tusindvis af kroner på sin varmeregning hvert år, og det kan dermed være en formidabel investering.

Udover at du kan spare penge på din varmeregning, vil en udskiftning af vinduer desuden også være med til at højne boligens værdi.

​Med os ved din side vil du være sikker på at få en økonomisk fornuftig løsning, som sikrer, at du ikke smider penge ud ad vinduet.

Kontakt os og få et tilbud på udskiftning af vinduer og døre

Er du interesseret i at høre mere, er du altid velkommen til at ringe os op på 30 61 83 84 og få en uforpligtende dialog. Vi giver dig gerne et godt tilbud og besvarer dine spørgsmål fx vedr. priser. 

Du kan desuden skrive til os på e-mail lars@overlund-byg.dk eller henvende dig gennem kontaktformularen på vores hjemmeside.

Besøg os på​

Facebook​

Firma

Overlund Tømrer- & Snedkerforretning Aps

​​CVR: 21793280

Kontakt

​Vi er medlem af: