​Nybyggeri

​Står du og skal have et nybyggeri stablet på benene, er Overlund Tømrer & Snedkerforretning et rigtig godt kort at have på hånden. Vi har i de sidste mange år varetaget en bred vifte af arbejdsopgaver indenfor nybygninger, og du kan derfor med fordel tage fat på os uanset, om du ønsker at få lavet et nyt legehus til ungerne, en ny garage til bilen eller en hyggelig udestue, som kan bruges i de mange lyse nætter om sommeren.

Skræddersyet løsning til netop dit behov

Hos Overlund Tømrer & Snedkerforretning vil du få lavet en skræddersyet løsning, som vil passe perfekt til netop de ønsker og behov, som du måtte have. Vi sørger naturligvis også gerne for at rådgive dig omkring valg af materialer, så du kan være helt sikker på at få det ønskede resultat.​

Vi anvender udelukkende gode materialer af højeste kvalitet, hvilket er med til at give dig et godt og ønskværdigt resultat, som du i de næste mange år kan få glæde af.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på nybyggeri, er du meget velkommen til at kontakte os telefonisk på 30 61 83 84 i dag.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ved at skifte de gamle døre og vinduer ud vil man i mange tilfælde kunne spare tusindvis af kroner på sin varmeregning hvert år, og det kan dermed være en formidabel investering.

Udover at du kan spare penge på din varmeregning, vil en udskiftning af vinduer desuden også være med til at højne boligens værdi.

​Med os ved din side vil du være sikker på at få en økonomisk fornuftig løsning, som sikrer, at du ikke smider penge ud ad vinduet.

Kontakt os og få et tilbud på udskiftning af vinduer og døre

Er du interesseret i at høre mere, er du altid velkommen til at ringe os op på 30 61 83 84 og få en uforpligtende dialog. Vi giver dig gerne et godt tilbud og besvarer dine spørgsmål fx vedr. priser. 

Du kan desuden skrive til os på e-mail lars@overlund-byg.dk eller henvende dig gennem kontaktformularen på vores hjemmeside.

Besøg os på​

Facebook​

Firma

Overlund Tømrer- & Snedkerforretning Aps

​​CVR: 21793280

Kontakt

​Vi er medlem af: