Vi er Overlund Tømrer

​​Siden 1976 har Overlund Tømrer- og Snedkerforretning ApS varetaget både store såvel som små arbejdsopgaver indenfor tømrer- og snedkerfaget.

Hvem vi er?

Vi er en kvalitetsbevidst dansk virksomhed, som sætter en stor ære i at lave et godt håndværk og vægter din tilfredshed som kunde højt. Derfor anvendes der også kun de absolut bedste kvalitetsmaterialer – både til store såvel som små projekter for privatpersoner, virksomheder, institutioner og foreninger.

Veludført arbejde indenfor de aftalte rammer

Hos Overlund Tømrer- og Snedkerforretning ApS er kvalitet et nøgleord. Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket er med til at sikre, at du som kunde hos os altid kan være stensikker på et godt og solidt stykke arbejde indenfor de aftalte rammer.

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende dialog

Hvis du har nogle spørgsmål til vores arbejde, eller du ønsker at få udarbejdet et gratis og uforpligtende tilbud, er du altid mere end velkommen til at kontakte os telefonisk på 

30 61 83 84 til en dialog om, hvordan vi kan hjælpe netop dig.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med din opgave.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ved at skifte de gamle døre og vinduer ud vil man i mange tilfælde kunne spare tusindvis af kroner på sin varmeregning hvert år, og det kan dermed være en formidabel investering.

Udover at du kan spare penge på din varmeregning, vil en udskiftning af vinduer desuden også være med til at højne boligens værdi.

​Med os ved din side vil du være sikker på at få en økonomisk fornuftig løsning, som sikrer, at du ikke smider penge ud ad vinduet.

Kontakt os og få et tilbud på udskiftning af vinduer og døre

Er du interesseret i at høre mere, er du altid velkommen til at ringe os op på 30 61 83 84 og få en uforpligtende dialog. Vi giver dig gerne et godt tilbud og besvarer dine spørgsmål fx vedr. priser. 

Du kan desuden skrive til os på e-mail lars@overlund-byg.dk eller henvende dig gennem kontaktformularen på vores hjemmeside.

Besøg os på​

Facebook​

Firma

Overlund Tømrer- & Snedkerforretning Aps

​​CVR: 21793280

Kontakt

​Vi er medlem af: